Liiton koulutus

Tiedosta oikeutesi - osallistu liiton koulutukseen

 

 

PAUn tarjoama koulutus on loistava jäsenetu, joka kannattaa hyödyntää. Tarjolla on kaikille jäsenille ja aktiiveille sopivaa kurssitoimintaa. Koulutuksista saat hyödyllistä tietoa, oivallusta ja iloa.

Liiton koulutuspaketti on monipuolinen. Se sisältää järjestökoulutusta kaikille jäsenille, edunvalvojien koulutusta, Työväen Sivistysliitto TSL:n kursseja ja lyhytkursseja osastoille.

Kursseille ilmoittautuminen

 

Koulutukseen on kätevintä ja nopeinta ilmoittautua liiton sähköisen jäsenpalvelun kautta niin pitkään kuin kurssin nimi on siellä näkyvissä. Saman linkin kautta voit täydentää tietojasi liiton jäsenrekisterissä ja tarkistaa mitä kursseja olet jo käynyt.

Voit myös käyttää liiton kurssihakemuslomaketta vanhaan malliin ja lähettää sen täytettynä liiton toimistoon osoitteella PAU ry Koulutusasiat, John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki. Lomakkeita saat ammattiosastosi opintosihteeriltä/koulutusvastaavalta tai luottamusmieheltäsi.

Kiljavan opiston järjestämien kurssien kutsut lähetetään opistolta.

Lisätietoja

 

Lisätietoja kaikille jäsenille tarkoitetuista kursseista löydät kirjautumalla jäsensivuille (koulutus). Vuoden 2013 kursseista kerrotaan tarkemmin myös koulutusoppaassa, joka jaettiin kaikille jäsenille kotiin Reitti-lehden 10/2012 yhteydessä.

PAUn toimistossa lisätietoja koulutuksesta antavat koulutussuunnittelija Päivi Vuovirta, puh: 09-6131 1705 tai 050 411 2195 ja jäsenpalvelusihteeri Vuokko Malinen, puh: 09-6131 1719 tai 040 821 5832.
Lue lisää kurssipaikoista www.heimari.com, www.tsl.fi ja www.kiljavanranta.fi.

Päivitetty 2.1.2013

Lähdetieto PAU:n sivusto