PAU:n XII Talvipäivät Tahkolla 11. -12.2.2017

18.11.2016


PAUn XII Talvipäivät Tahkolla 11.–12.2.2017

Pau:n Kaakkois- Suomen osasto ry:n jäsenet

 

Ilmoittaudu viimeistään perjantaihin 2.12.2016 iltapäivään mennessä s-postilla irene.teittinen@gmail.com Irene Teittinen. (irene.teittinen at gmail.com).

 

Huom! Ilmoittautumiseen nimi, s-posti osoite, puhelinnumero, ammattiryhmä ja toimipaikka. Myös osallistuminen mahdollisiin lajeihin, illalliseen ja ammattiryhmäpalavereihin tulee ilmaista ilmoittautumisen yhteydessä!

Ainoastaan keilaukseen jokainen ilmoittautuu itse suoraan Tahko Spa Hotellin vastaanottoon 0600 550 148.

Osasto maksaa yöpymisen (Tahkon huoneistohotelli/20x2hh), matkat yhteiskyydityksellä sekä illallisen Osaston jäsenelle. Huoneistohotelliin ei kuulu aamiaista, joten jokainen huolehtii siitä itse omakustanteisesti.

Kuljetuksesta ilmoitetaan myöhemmin osallistuja määrän selvitessä. (paikkoja rajattu määrä).

 

Omavastuu 40€ maksettava etukäteen osaston tilille FI81 3636 3010 5533 37 Tapiola.

Huom!!! Ilman pätevää syytä pois jääneiltä veloitetaan majoituskulut.

 

Osaston maksaessa osallistumiskuluja henkilö sitoutuu osallistumaan ammattiryhmäpalavereihin.

 

Talvipäiväterveisin,

 

PAUn Kaakkois- Suomen osasto ry:n

Puheenjohtaja Petri Tiussa                                                                                                 

 

 

Hiihtokilpailut

Matkana on 5 km ja tyylinä perinteinen hiihtotapa. Sarjat ovat alustavasti seuraavat:

Naiset: yleinen, yli 35 v, yli 60 v

Miehet: yleinen, yli 35 v, yli 50 v, yli 60 v, yli 65 v

Lisäksi on mukana retrosarja, jossa pukeudutaan Wanhan ajan talviurheiluasuun ja hiihdetään Wanhoilla Wälineillä.  Jos kotoa löytyy niitä, niin tämä on sarjasi! Paras asu palkitaan.   

Keilaus

Keilaukseen jokainen ilmoittautuu suoraan Tahko Spa Hotellin vastaanottoon 0600 550 148. Tällöin tulee ilmoittaa nimi ja ammattiosasto.

Laskettelua

Tahkorinteet tarjoavat PAUn talvipäiville rinnelippuja hintaan:

3 h 27€

koko päivä 30€

 

Välinevuokrista on luvattu - 20% alennus Tahkolla SkiMac Promenadelta.

 

Edut saa ilmoittautumalla ainoastaan etukäteen viimeistään perjantaihin 2.12.2016 iltapäivään mennessä s-postilla irene.teittinen@gmail.com Irene Teittinen.

Savolaiset olympialaiset 

Leikkimieliset kilpailut järjestetään savolaisten olympialaisten parissa. Joukkueet muodostetaan paikan päällä. Etukäteisilmoittautumisia ei siis tarvitse lähettää. Jokainen joukkue osallistuu viiteen seuraavaan lajiin:                               

 

1.   Korikävely

Koko ryhmä siirtyy lähtöviivalta maaliviivalle koskematta maahan.  Apuna saa käyttää ainoastaan maitokoreja, joita joukkueelle annetaan yksi vähemmän kuin joukkueessa on jäseniä. Tehtävässä nopeus ratkaisee ja maakosketuksista sakotetaan. Tekniikka on vapaa.  

2.   Ankkajahti

Yritetään pudottaa kumiankkoja korokkeen päältä tennispalloilla. Ryhmällä on max. 3 minuuttia aikaa. Voittaja on ryhmä, joka pudottaa ankat nopeimmin.  

3.   Vanteen vemputus

Ryhmä pitää toisiaan käsistä kiinni ja koettaa kuljettaa vanteen mahdollisimman nopeasti ringin ympäri siten, että kädet eivät irtoa toisistaan. Kierrokset määräytyvät ryhmän koon mukaan.  

4.   Savolainen tietovisa

Tietovisassa esitetään savolaisen kieroja kysymyksiä ja tietenkin Savon murteella. Tässä testataan kuinka hyvin murre ja savolaisuuden historia on hallussa.  

5.   Köydenveto

Perinteinen laji, jossa kaksi joukkuetta asettuu vastakkain vetämään köyttä. Kummastakin joukkueesta vetoon osallistuu yhtä monta henkeä. Paikan päällä selviää lisätäänkö joukkueille haastetta siten, että köyttä vedetään yhdellä kädellä, polviseisonnassa, istuen tms.